Ben je op zoek naar algemene informatie over hoe het leven er in een rusthuis (woonzorgcentrum) aan toe gaat? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.
Recente reacties
  Archieven
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Meta

  Bereikbaarheid

  Ons adres: Kriekenstraat 14, 2500 Lier

  met de auto

  Vanuit Lier:
  Huize Nazareth ligt buiten het centrum van Lier. Van op de ring van Lier volgt men richting Kessel/Nijlen. Voorbij de brug over de Nete neemt men de eerste straat links (net voor een garage), Marnixdreef. Hier neemt men de tweede straat links, de Kriekenstraat. Huize Nazareth bevindt zich even verderop aan de rechter kant.

  Vanuit Nijlen:
  Men volgt de Grote Steenweg door het centrum van Kessel. Na de spooroverweg neemt men de eerste straat rechts (net achter garage), Marnixdreef. Hier neemt men de tweede straat links, de Kriekenstraat. Huize Nazareth bevindt zich even verderop aan de rechter kant.

  Er is voldoende parkeergelegenheid.

  met het openbaar vervoer

  De bushalte ‘Lier Kriekenstraat’ bevindt zich op wandelafstand van het woonzorgcentrum.

  De lijnen 3 en 154 komen hier voorbij.
  Lijn 3: Lier – Emblem – Kessel
  Lijn 154: Lisp – Markt – Kloosterheide – Kessel station

  met de fiets

  We zijn makkelijk bereikbaar met de fiets. Huize Nazareth ligt in de buurt van fietsknooppunt 88 en langs het parcours van de diamantroute.
  In de toekomst zal er een oplaadpunt voor elektrische fietsen aanwezig zijn.

  Wonen

  Wonen als thuis, dat is de insteek van Huize Nazareth. Bewoners krijgen de mogelijkheid hun kamer in te richten zoals ze zelf willen. We geven graag aandacht aan de wensen en gewoonten van de mensen.

  En wonen is sedert 2017 nog een stuk aangenamer in ons gloednieuw centrum. Daar namen 114 bewoners hun intrek in een moderne kamer voorzien van alle comfort.

  Zorg

  Een enthousiast en vakkundig team van zorg- en verpleegkundigen, ergotherapeuten, animatoren, kinesisten en vrijwilligers staan dagelijks klaar voor onze bewoners. Met liefdevolle aandacht willen we onze bewoners laten groeien zodat ze zich hier goed in hun vel voelen.

  24/7 kunnen de bewoners op ons rekenen. Wij staan ook in direct contact met de huisarts die de nodige info en richtlijnen doorgeeft inzake medische begeleiding.

  • Multidisciplinair team
  • 24 uur opvang
  • Samenwerking huisarts
  • Persoonlijk zorgplan
  • ...

  Leven

  Levenskwaliteit staat hier hoog in het vaandel. Huize Nazareth ligt midden in de bossen en zit dus ook letterlijk vol zuurstof.
  Hier is het rustig wonen in kleine gemeenschappen. Elk beschikken ze over een eigen leef- en eetruimte, tuin en/of terras.

  Ons woonzorgcentrum biedt naast de dagelijkse verzorging een reeks van aangepaste activiteiten en gezellige contacten. En dit met respect voor ieders privacy.

  • Activiteiten
  • Eigen keuken, lekker eten
  • Aangename leefruimte
  • Eigen kapper, pedicure,...
  • ...