Heb je nog een vraag? Is er iets niet helemaal duidelijk? Contacteer ons via mail of bel naar 03 491 84 60.

VACATURE CAMPUSVERANTWOORDELIJKE MARIËNHOVE te Westmalle

Woonzorgcampus Mariënhove te Malle behoort tot de vzw Ouderenzorg binnen de Congregatie van de Zusters der Christelijke Scholen van Vorselaar. Ook WZC Huize-Nazareth te Lier behoort tot de vzw. Mariënhove is een modern woonzorgcentrum en telt 94 woongelegenheden en 18 assistentiewoningen.  

Vzw Ouderenzorg ZCS is voor Mariënhove op zoek naar een campusverantwoordelijke.

De functie

Als campusverantwoordelijke neem je de operationele leiding op van WZC Mariënhove met als insteek het omzetten van het beleid in de praktijk waarbij het aandachtspunt is het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van wonen, leven en zorg. Je rapporteert aan de algemeen directeur van de vzw.

De campusverantwoordelijke is de coach van de gehele personeelsgroep en de trekker van het transitietraject van de innovatieve arbeidsorganisatie.

Op basis van hoofdlijnen en doelstellingen werk je het beleid verder uit naar de afdelingen, binnen het afgesproken beleid en budget.

Je herkent je in de waarde gedreven en christelijk geïnspireerde missie en je integreert deze actief in je werking.

De uitdagingen

Je stimuleert medewerkers om hun talenten te ontplooien en de nodige competenties te verwerven. Je hebt als streefdoel: een (h)echt team vormen binnen de vzw dat bezield en gedreven werkt om mee vorm te geven aan een plek waar het fijn wonen, leven en werken is voor eenieder.

Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogstaande bewonerszorg en streeft voortdurend een grote tevredenheid van bewoners/gebruikers en familieleden na. Je garandeert tegelijk een goede opvolging van het kwaliteitsbeleid conform de geldende wettelijke bepalingen.

Je zet je in om, in opdracht van de algemeen directeur, de afspraken met betrekking tot het financieel en administratief beleid correct uit te voeren.

Je zorgt voor een vlotte en constructieve communicatie met alle interne en externe stakeholders (bewoners, familieleden en diverse externe partners en instanties) met als doel bij te dragen aan een positieve beeldvorming van het WZC en de vzw.

Je vertegenwoordigt, al dan niet samen met de algemeen directeur, Mariënhove in de regio.

Jouw profiel

Je beschikt over een master diploma aangevuld met relevante ervaring in een (operationele) leidinggevende en coördinerende functie.

Je beschikt over sterk ontwikkelde communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en treedt verbindend en inspirerend op naar zowel de interne als externe omgeving.

Je bent een gedreven en ervaren peoplemanager. Je straalt enthousiasme uit en weet medewerkers te inspireren en te motiveren. Je hanteert hierbij een coachende en verbindende leiderschapsstijl.

Je werkt oplossingsgericht maar met een kritische blik.

Ons aanbod

Wij bieden jou een voltijdse betrekking van onbepaalde duur en een boeiende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een organisatie met veel potentieel en een actuele kijk op de ouderenzorg.

Je werkt in een aangename en moderne werkomgeving met een warme, menselijke en zorggerichte cultuur.

Wij bieden jou een competitief verloningspakket overeenkomstig de geldende barema’s, een bedrijfswagen alsook een pakket aan extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur ons per e-mail uw motivatiebrief en CV ter attentie van An Meuwes, algemeen directeur vzw Ouderzorg ZCS, via algemeendirecteur@huize-nazareth.be.

Download “Mariënhove – Vacature campusverantwoordelijke.pdf”

Wonen

Wonen als thuis, dat is de insteek van Huize Nazareth. Bewoners krijgen de mogelijkheid hun kamer in te richten zoals ze zelf willen. We geven graag aandacht aan de wensen en gewoonten van de mensen.

En wonen is sedert 2017 nog een stuk aangenamer in ons gloednieuw centrum. Daar namen 114 bewoners hun intrek in een moderne kamer voorzien van alle comfort.

Zorg

Een enthousiast en vakkundig team van zorg- en verpleegkundigen, ergotherapeuten, animatoren, kinesisten en vrijwilligers staan dagelijks klaar voor onze bewoners. Met liefdevolle aandacht willen we onze bewoners laten groeien zodat ze zich hier goed in hun vel voelen.

24/7 kunnen de bewoners op ons rekenen. Wij staan ook in direct contact met de huisarts die de nodige info en richtlijnen doorgeeft inzake medische begeleiding.

  • Multidisciplinair team
  • 24 uur opvang
  • Samenwerking huisarts
  • Persoonlijk zorgplan
  • ...

Leven

Levenskwaliteit staat hier hoog in het vaandel. Huize Nazareth ligt midden in de bossen en zit dus ook letterlijk vol zuurstof.
Hier is het rustig wonen in kleine gemeenschappen. Elk beschikken ze over een eigen leef- en eetruimte, tuin en/of terras.

Ons woonzorgcentrum biedt naast de dagelijkse verzorging een reeks van aangepaste activiteiten en gezellige contacten. En dit met respect voor ieders privacy.

  • Activiteiten
  • Eigen keuken, lekker eten
  • Aangename leefruimte
  • Eigen kapper, pedicure,...
  • ...