Heb je nog een vraag? Is er iets niet helemaal duidelijk? Contacteer ons via mail of bel naar 03 491 84 60.

VACATURE CAMPUSVERANTWOORDELIJKE HUIZE NAZARETH te Lier

Woonzorgcampus Huize Nazareth te Lier behoort tot de vzw Ouderenzorg binnen de Congregatie van de Zusters der Christelijke Scholen van Vorselaar. Ook WZC Mariënhove te Malle behoort tot de vzw. Huize Nazareth is een modern woonzorgcentrum en telt 107 woongelegenheden, 7 kamers voor kortverblijf en 31 recent gebouwde assistentiewoningen. Huize Nazareth is gelegen in de groene rand rond Lier.

Vzw Ouderenzorg ZCS is voor Huize Nazareth op zoek naar een campusverantwoordelijke.  

De functie

Als campusverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen in WZC Huize Nazareth en rapporteer je aan de algemeen directeur van de vzw. Je geeft rechtstreeks leiding aan alle afdelingsverantwoordelijken, kinesitherapeut, psycholoog, sociale dienst, onthaalmedewerker, technische dienst en kok alsook onrechtstreekse leiding aan alle overige medewerkers (o.m. verpleegkundigen, zorgkundigen, logistieke medewerkers, poetsdienst, welzijnsteam, keukenmedewerkers,…).

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van wonen, leven en zorg van alle gebruikers van de woonzorgcampus. Dit in samenspraak met de algemeen directeur en binnen het afgesproken beleid en budget. Je zet de visie van de vzw Ouderenzorg ZCS om in de praktijk en doet dit via een deskundige (bege)leiding van alle medewerkers.

De uitdagingen

Je stimuleert medewerkers om hun talenten te ontplooien en de nodige competenties te verwerven. Je hebt als streefdoel: een (h)echt team vormen binnen de vzw dat bezield en gedreven werkt om mee vorm te geven aan een plek waar het fijn wonen, leven en werken is voor eenieder.

Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogstaande bewonerszorg en streeft voortdurend een grote tevredenheid van bewoners/gebruikers en familieleden na. Je garandeert tegelijk een goede opvolging van het kwaliteitsbeleid conform de geldende wettelijke bepalingen.

Je bouwt, samen met de collega’s van de vzw Ouderzorg ZCS en de algemeen directeur, de verdere strategie uit met het oog op een innovatieve organisatiewerking en excellente zorg.

Je zet je in om, in opdracht van de algemeen directeur, de afspraken met betrekking tot het financieel en administratief beleid correct uit te voeren.

Je zorgt voor een vlotte en constructieve communicatie met alle interne en externe stakeholders (bewoners, familieleden en diverse externe partners en instanties) met als doel bij te dragen aan een positieve beeldvorming van het WZC, de vzw en de ouderenzorg.

Je vertegenwoordigt Huize Nazareth in de regio.

Jouw profiel

Je beschikt over een master of bachelor diploma in een sociale richting met een kaderopleiding (vb. verpleegkundige met een specialisatie in geriatrie) aangevuld met relevante ervaring in een leidinggevende en coördinerende functie in de gezondheids- en welzijnssector.

Je beschikt over sterk ontwikkelde communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en treedt verbindend en inspirerend op naar zowel de interne als externe omgeving.

Je bent een gedreven peoplemanager. Je straalt enthousiasme uit en weet medewerkers te inspireren en te motiveren. Je hanteert hierbij een coachende en verbindende leiderschapsstijl.

Je bent administratief onderlegd, waarbij stiptheid, correctheid, orde en consequente logica in het opslaan van gegevens onontbeerlijk is.

Je staat stevig in je schoenen. Je bent stressbestendig en kan met weerstand omgaan, werkt oplossingsgericht en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Ons aanbod

Wij bieden jou een voltijdse betrekking van onbepaalde duur en een boeiende functie met veel verantwoordelijkheid en autonomie binnen een organisatie met veel potentieel en een actuele kijk op de ouderenzorg.

Je werkt in een aangename en moderne werkomgeving met een warme, menselijke en zorggerichte cultuur.

Wij bieden jou een competitief verloningspakket overeenkomstig de geldende barema’s, een bedrijfswagen alsook een pakket aan extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur ons per e-mail uw motivatiebrief en CV ter attentie van An Meuwes, algemeen directeur vzw Ouderzorg ZCS, via algemeendirecteur@huize-nazareth.be. Sollicitaties en contacten worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Download “Huize Nazareth – Vacature campusverantwoordelijke.pdf”

Wonen

Wonen als thuis, dat is de insteek van Huize Nazareth. Bewoners krijgen de mogelijkheid hun kamer in te richten zoals ze zelf willen. We geven graag aandacht aan de wensen en gewoonten van de mensen.

En wonen is sedert 2017 nog een stuk aangenamer in ons gloednieuw centrum. Daar namen 114 bewoners hun intrek in een moderne kamer voorzien van alle comfort.

Zorg

Een enthousiast en vakkundig team van zorg- en verpleegkundigen, ergotherapeuten, animatoren, kinesisten en vrijwilligers staan dagelijks klaar voor onze bewoners. Met liefdevolle aandacht willen we onze bewoners laten groeien zodat ze zich hier goed in hun vel voelen.

24/7 kunnen de bewoners op ons rekenen. Wij staan ook in direct contact met de huisarts die de nodige info en richtlijnen doorgeeft inzake medische begeleiding.

  • Multidisciplinair team
  • 24 uur opvang
  • Samenwerking huisarts
  • Persoonlijk zorgplan
  • ...

Leven

Levenskwaliteit staat hier hoog in het vaandel. Huize Nazareth ligt midden in de bossen en zit dus ook letterlijk vol zuurstof.
Hier is het rustig wonen in kleine gemeenschappen. Elk beschikken ze over een eigen leef- en eetruimte, tuin en/of terras.

Ons woonzorgcentrum biedt naast de dagelijkse verzorging een reeks van aangepaste activiteiten en gezellige contacten. En dit met respect voor ieders privacy.

  • Activiteiten
  • Eigen keuken, lekker eten
  • Aangename leefruimte
  • Eigen kapper, pedicure,...
  • ...