Vacatures wzc Huize Nazareth Lier

Introductie

Welkom bij Woonzorgcentrum Huize Nazareth - een warme en zorgzame gemeenschap van 150 bewoners en 80 collega’s, waar we niet alleen wonen maar ook leven. Bij Huize Nazareth streven we naar uitmuntendheid in de zorg, met dagelijkse toewijding om een omgeving te creëren waar onze bewoners zich thuis voelen. Onze hoogwaardige zorg komt voort uit het hart en de passie van ons getalenteerde personeel.

Wij zijn op zoek naar toegewijde individuen die willen bijdragen aan de kwaliteit van leven van onze bewoners. Of je nu ervaren bent in de zorgsector of aan het begin staat van je carrière, bij Huize Nazareth bieden we een ondersteunende en stimulerende omgeving waar je kunt groeien en bloeien.

Ontdek onze vacatures en maak je klaar voor een hartverwarmende carrière in de zorg!

Vacatures

Zorgkundige

Ondersteuning & zorg op maat Lees meer op Vdab.be

Verpleegkundige psychogeriatrie

Zorg, ondersteuning, empathie Lees meer op Vdab.be

Verpleegkundige

Zorg, genezing, impact Lees meer op Vdab.be

Kok

Kwaliteit, passie, smaak Lees meer op Vdab.be

Soliciteer

Voel je je aangesproken? Draag je bovendien respect, warmte en huiselijkheid hoog in het vaandel? Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten! Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe jouw vaardigheden een verschil kunnen maken in het leven van anderen. Samen bouwen we aan een zorgzame, inspirerende gemeenschap voor onze bewoners.

Wil je de sfeer alvast proeven? Neem dan een kijkje op onze Facebook-pagina: www.facebook.com/huizenazareth.

Je kan ons top team ook ontmoeten op zondag 17 maart tussen 13u en 17u tijdens onze opendeurdag.
Adres: Kriekenstraat 14, 2500 Lier

Kijk eens bij onze collega's

Zorg? Absoluut! Maar heb je nog niet die ene perfecte vacature gevonden? Onze collega's bij WZC Mariënhove in Westmalle zijn ook steeds op zoek naar enthousiaste teamleden! Neem een kijkje op www.mariënhove.be.